Uw HR Business Partner

Méér impact maken met een integrale en strategische HRM aanpak?

Méér impact maken met een integrale en strategische HRM aanpak?
𝗗𝗼𝘄𝗻𝗹𝗼𝗮𝗱 𝗻𝘂 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝘄𝗵𝗶𝘁𝗲𝗽𝗮𝗽𝗲𝗿 ‘𝗜𝗺𝗽𝗮𝗰𝘁 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗲𝗴𝗶𝘀𝗰𝗵 𝗛𝗥𝗠: 𝗵𝗲𝘁 𝗣𝗲𝗿𝗳𝗼𝗿𝗺 𝘁𝗼 𝗚𝗿𝗼𝘄 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗹’.

HR speelt een steeds belangrijkere rol in de directiekamer. Als gevolg van een ongekende krapte op de arbeidsmarkt is het vinden en behouden van medewerkers een grote, zo niet de grootste kopzorg van iedere directeur en HR- professional. Talent wordt steeds schaarser én duurder: een goede reden om serieus werk te maken van integraal en toekomstgericht HR- beleid mét impact.

Strategisch HRM komt bij de meeste organisaties nog nauwelijks van de grond. HR is dagelijks druk bezig met het oplossen van de problemen van gisteren, wordt geleefd door de waan van de dag en verzandt in uitvoerende, beheersmatige HR taken.

Ook is er vaak onvoldoende draagvlak en onvoldoende kennis bij directie en MT en nut en noodzaak van HR vernieuwing is er ogenschijnlijk niet. Dit terwijl actuele onderwerpen zoals de krapte op de arbeidsmarkt, werkdruk, hybride werken, de nieuwe pensioenwetgeving en talentontwikkeling om aandacht schreeuwen! Visie en samenhang ontbreken en we blijven doormodderen met verouderde personeelsinstrumenten.

Wil je méér impact maken met HRM én tijd en rust voor jezelf als HR professional creëren, ga dan aan de slag met strategisch HRM.

𝗛𝗼𝗲?
Qhrm! ontwikkelde op basis van jarenlange HR ervaring speciaal voor jou als HR – professional en jouw organisatie het Perform to Grow model. Een strategische, integrale HR aanpak met een dubbele impact: people impact én euro impact (😊/€) en met één doel; werken met plezier én beter presteren. Deze whitepaper legt uit hoe je dit kunt bereiken!

Download en lees het whitepaper ‘Impact maken met strategisch HRM: het Perform to Grow model’