Uw HR Business Partner

Over ons

Business is Behavior! Human Resource Management gaat over gedrag. Over het optimaliseren van de bijdrage van iedere medewerker aan het bedrijfsresultaat en het elimineren van HR faalkosten. Over waarde toevoegen en plezierig werken. Over een resultaatgerichte, ontwikkelgerichte en verbetergerichte werkcultuur waarin presteren, ontwikkelen, verbeteren en verbinden hand in hand gaan. Met aandacht voor de doelen van de organisatie en ieders persoonlijke doelen. Niets meer en niets minder. Dat doen we bij Qhrm! met een team van gedreven en ervaren specialisten. Mensen met passie voor mensen.

Qhrm! is een zelfstandige, onafhankelijke en full-service HR dienstverlener. Bijzonder door vooral gewoon te dóen. Wij adviseren en ondersteunen sinds 1997 (internationale) bedrijven op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom op zowel strategisch, tactisch als uitvoerend niveau. In de volle breedte, concreet en effectief.

Werken met plezier én beter presteren, dát is waar het bij Qhrm! om gaat!

Albert Struik

Ik ben een ervaren, enthousiaste en allround HRM Consultant, Registermediator en Businesscoach met een bijzondere interesse in gedrag van mensen in organisaties. Na mijn militaire dienst heb ik een HBO opleiding Personeelswerk afgerond aan de Katholieke Sociale Academie ‘den Elzent’ in Eindhoven en ben werkzaam geweest in uiteenlopende PZ, P&O en HRM functies bij met name internationale industriële bedrijven. Sinds 1997 werk ik als zelfstandig HRM professional in Zuidoost-Nederland en Nordrhein-Westfalen (de ruit Tilburg-Nijmegen-Düsseldorf-Maastricht).

Privé ben ik voetballiefhebber, hardloper, imker en moestuinder.

Neem direct contact op met Albert

Telefoonnummer: 06 – 51 49 47 41
E-mail: a.struik@qhrm.nl

Albert Struik

Rick Struik

Na mijn HBO opleiding CE startte ik bij Spuiterij Munsters in Deurne. Het kleine familiebedrijf groeide uit tot een organisatie met zo’n 40 bevlogen werknemers waar werkplezier en resultaat hand in hand gaan. Mijn bovengemiddelde interesse in de doorslaggevende rol die menselijk gedrag en leiderschap hebben in bedrijfsprocessen en resultaten, zorgde ervoor dat ik in deeltijd de HBO opleiding HRM afrondde. Ik ben Licentiehouder Breinvoorkeuren NBI en Licentiehouder online assessments van HRM Force.

​Naast de passie voor mijn werk ben ik dol op mijn jonge gezinnetje en mag ik graag multi-sportief bezig zijn als triatleet. Dit leidde in 2017 tot een Sportman van het Jaar uitverkiezing in de Gemeente Deurne.

Neem direct contact op met Rick

Telefoonnummer: 06 – 45 51 80 85
E-mail: r.struik@qhrm.nl

Rick Struik

Wij werken onder andere voor