Uw HR Business Partner

Werkwijze

Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers op HR interim-basis, op HR projectbasis of op basis van een HR urenabonnement. Het beste uit mens en organisatie halen is onze grootste drijfveer! Onze aanpak onderscheidt zich door onze persoonlijke betrokkenheid, deskundige HR advisering en ondersteuning die resulteert in meerwaarde. Wij geloven dat mensen graag willen presteren, zich graag willen ontwikkelen en verbeteren. Een groot deel van onze ‘leef-’tijd besteden we aan werk. Werk verschaft inkomen, stimuleert persoonlijke ontwikkeling en betrekt mensen bij de samenleving. Kortom, werk geeft plezier, nut en zin aan het leven!

Door onze jarenlange HR ervaring zijn wij in staat om vrijwel iedere klantvraag te vertalen in een oplossing op maat. Wij starten standaard met een Quick Scan HRM. Altijd kosteloos en zonder verplichtingen. Onze aanpak is helder. Een no-nonsense aanpak waarin mens en organisatie centraal staan. De kracht van een organisatie zit in haar medewerkers én in leiderschap. Mensen maken immers het verschil.

Werk geeft plezier, nut en zin aan het leven

Quick Scan HRM

Quick Scan HRM

Op basis van ons HR 5S/7A model brengen wij uw HRM beleid en HRM uitvoering in beeld. Dat doen we vanuit meerdere invalshoeken. Kosteloos en zonder verplichtingen. Meld u aan voor een kosteloze Quick Scan HRM! >>

Performance management

©Perform2Grow!

Wij ontwikkelden het integrale ©Perform2Grow! HR 5S model gebaseerd op vijf succesfactoren. Hiermee brengen wij structuur aan in uw HR beleid en doen we datgene wat nodig is. >>

HR professionals

HR Professionals

Onze HR interim professionals zijn ervaren, resultaatgericht en ‘fit for the job’. Wij kijken verder dan alleen het functieprofiel. Een geschikte HR professional moet immers passen bij de cultuur van uw bedrijf!

Onze HR professionals:

  • hebben jarenlange HRM praktijkervaring en beschikken over de juiste kennis en ervaring;
  • zijn snel inzetbaar en kunnen direct op hoog niveau acteren;
  • zijn zelfstandig en stressbestendig;
  • kunnen problemen snel identificeren, analyseren en oplossen;
  • kunnen invulling geven aan de verdere ontwikkeling van de HRM functie en/of de HRM afdeling;
  • weten zich staande te houden in lastige situaties en durven het initiatief te nemen bij veranderingen;
  • nemen niet alleen hun eigen kennis en ervaring mee, maar ook de kennis, ervaring en aanvullende diensten van Qhrm!

Wij werken onder andere voor